Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Ekstrakt biljke muškog poboljšanja sadrži prirodne aktivne sastojke impotencije i ima dobar efekat na poboljšanje muške seksualne funkcije. Ekstrakt biljnog ekstrakta muškog pola je prirodna ekstrakcija biljaka, sigurna i zdrava i bez sporednih efekata.
Ekstrakt biljke muškog poboljšanja je korišten kao afrodizijak i lijek za seksualne poremećaje i simptome andropauze.
Pomaže kod seksualnog nagona, može poboljšati kognitivne funkcije i može smanjiti stres, anksioznost i umor. Može biti posebno korisna u podržavanju zdravog seksualnog odgovora i vraćanju libida kod muškaraca.
Proizvodi se i prodaje kao tonik za tijelo kao i nekoliko drugih napitaka. Široko se koristi kao biljni tonik za sportske i fizičke performanse, što može značajno povećati vašu izdržljivost.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetne ne-gmo ekstrakt biljke za poboljšanje. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cijene muškog biljnog ekstrakta muškog poboljšanja na zalihama online iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetne ne-gmo muške ekstrakte biljnog ekstrakta za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaja konkurentne cijene rasuti muški ekstrakt biljka na zalihama online iz naše tvornice.