Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Ekstrakt antioksidansa je prirodni antioksidantni proizvod, koji se ekstrahuje iz čistog bilja. Kao predstavnik ekstrakta antioksidanata, ko-enzim Q10 i ekstrakt rodiole se naširoko koriste u medicini i kozmetici.
Brzo upija, efikasna i moćna formula! Kombinacija visokokvalitetnih sastojaka sa većom apsorpcijom. Prirodna aroma bez glutena, soje, šećera, mleka, kvasca, soli ili pšenice. Ne koriste se nepotrebna punila.
Ključne prednosti
- Serum za dvostruku namjenu i prajmer
- Pomaže u obnavljanju vlažnosti kože
- Suptilni prelivani sjaj za nenadmašan sjaj
Ekstrakt antioksidanata pomaže u borbi protiv oštećenja okoline i podupire barijeru kože, ostavlja kožu mekom, dok suptilni prelivci stvaraju nepobjediv sjaj.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan antioksidantni ekstrakt koji nije gmo za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cene ekstrakta antioksidanata na zalihama online iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan ekstrakt biljke koja nije gmo antioksidant za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača različitih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaja konkurentne cijene rasuti ekstrakt biljke antioksidansa na lageru online iz naše tvornice.