Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Antibakterijski ekstrakt ima visoke performanse u antibakterijskom smislu i štiti ljudsko telo. Antibakterijski biljni ekstrakt koristi prirodnu biljku kao sirovinu. Jedna komponenta antibakterijskog biljnog ekstrakta ima visoku čistoću i očigledan efekat da bi se naširoko koristila u medicini i sredstvima za čišćenje. Ima anti-inflamatorna, anti-tumorska, anti-spazmodična svojstva i djeluje kao antioksidant.
1.Hranjiva i jačanje funkcije bubrega;
2. Zaštita jetre od oštećenja hemijskih otrova, sprečavanje oštećenja slobodnih radikala kiseonikom;
3.Poboljšanje ljudskog imuniteta;
4.Poboljšanje inteligencije i promovisanje fizičke izdržljivosti.
Aplikacije
Primenjena u oblasti hrane, postala je nova sirovina koja se koristi u industriji hrane i pića;
Primenjen u oblasti zdravstvenih proizvoda, to je prirodni proizvod za zdravlje koji reguliše spavanje;
Primjenjuje se u farmaceutskoj oblasti, sa dobrim efektom liječenja hepatitisa.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetne ne-gmo antibakterijske biljne ekstrakte za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cijene rastućeg antibakterijskog biljnog ekstrakta na lageru iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetne ne-gmo antibakterijske biljne ekstrakte za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača različitih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaja konkurentne cijene bulk antibakterijski ekstrakt biljke na lageru online iz naše tvornice.