Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Biljni ekstrakt se odnosi na supstancu koja je ekstrahirana ili prerađena iz biljke (cijelog ili dijela biljke) odgovarajućim otapalom ili metodom, i može se koristiti u farmaceutskoj industriji, prehrambenoj industriji, zdravstvenoj industriji, industriji ljepote i drugim industrije.
Prema različitim komponentama ekstrahovanih biljaka, stroncij, kiselina, polifenoli, polisaharidi, terpenoidi, flavonoidi, alkaloidi, itd .; prema različitim osobinama, može se podijeliti na biljno ulje, ekstrakt, prah, sočivo, itd.
Zajedničke karakteristike u šećernom delu, različite vrste aglikona imaju različite fiziološke aktivnosti i imaju mnoge funkcije. Na primjer, srce žutog lista sadrži kardiotonične glikozide, a ginseng sadrži ginsenozide kao što su Qi, Shengjin i smiruju živce.
Pod uticajem novih medicinskih modela preferiraju se funkcionalni ili aktivni biljni ekstrakti. Trenutno se industrija ekstrakta biljaka razvija brže i brže, nadmašujući stopu rasta farmaceutskog tržišta i postaje nezavisna industrija u razvoju.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan ekstrakt ne-gmo biljke za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cene rasute biljke ekstrakta na lageru online iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan ekstrakt ne-gmo biljke za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača različitih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili na veliko konkurentne cijene rasutih biljnih ekstrakta na lageru online iz naše tvornice.