Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Naši biljni prah je napravljen od svežeg ne-transgenog povrća koncentrovanog soka. Biljni prah je kao poseban materijal za dječju hranu, tablet slatkiše i tabletnu hranu zbog sigurnog i zdravog i čistog ukusa.
Biljni prah je praškasta biljna granula koja se dobija sušenjem i dehidracijom biljnih sirovina i daljnjim raspršivanjem; ili prvo premlaćivanje i ravnomerno prskanje i sušenje. Biljno brašno je produžetak dehidriranog povrća.
Pored toga, biljni prah je čisti prirodni agens za bojenje, koji je odlična sirovina za preradu biljnog hleba, povrća i specijaliteta.
Ima prednosti malog sadržaja vlage, može produžiti period skladištenja, smanjiti skladištenje, transport, pakovanje i druge troškove; Visoka stopa iskorištenosti materijala za preradu povrća, posebno veličina i oblik sirovina nije strogo potrebna, proširujući opseg primjene povrća.
Istraživanja su pokazala da se biljni prah može primijeniti na gotovo svim područjima prerade hrane i može se koristiti za poboljšanje nutritivnog sadržaja hrane i poboljšanje njihove boje i okusa.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetnu ne-gmo povrću u prahu za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cijene rasutog povrća u prahu na lageru iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan ne-gmo biljni prah za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača različitih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili na veliko konkurentne cijene rasutog povrća u prahu na lageru online iz naše tvornice.