Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Rastvorljivost biljnog koncentrata u prahu može dostići 100%, tako da je poznat i kao biljni instant prah. Može maksimalno smanjiti gubitak ishrane zahvaljujući tehnologiji ekstrakcije visoke temperature i tehnologiji brušenja na niskim temperaturama.
Prašak povrća je fin i lako se apsorbira kako bi se naširoko koristio u funkcionalnim namirnicama i pićima. Pomaže poboljšati imunitet, sniziti krvni pritisak. Uz bogati vitamin A, vitamin C, pomaže antioksidantu.
Ima prednosti malog sadržaja vlage, može produžiti period skladištenja, smanjiti skladištenje, transport, pakovanje i druge troškove; Visoka stopa iskorištenosti materijala za preradu povrća, posebno veličina i oblik sirovina nije strogo potrebna, proširujući opseg primjene povrća.
Istraživanja su pokazala da se biljni prah može primijeniti na gotovo svim područjima prerade hrane i može se koristiti za poboljšanje nutritivnog sadržaja hrane i poboljšanje njihove boje i okusa.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan ne-gmo biljni koncentrat u prahu za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cene rasutog koncentrata povrća u prahu na lageru iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan ne-gmo biljni koncentrat u prahu za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača različitih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili na veliko konkurentne cijene rasutog koncentrata povrća u prahu na lageru online iz naše tvornice.