Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Rastvorljivost zrna u prahu može doseći 100%, tako da je poznata i kao instant prah za zrno. Originalni ukus i ishrana voća zadržava se zahvaljujući tehnologiji ekstrakcije visoke temperature i tehnologiji brušenja na niskim temperaturama. Prašak voća je fin i lako se apsorbira kako bi se naširoko koristio u funkcionalnim namirnicama i pićima.
Usvojili smo naprednu tehnologiju sušenja spreja, Grain Powder sadrži razne vitamine i kiseline. Puder izgled, dobra fluidnost, dobar ukus, lako se rastvara, lako se štedi. Karakteristike: Moistening plung; Smršati; Smanjiti holesterol; Podstiče cirkulaciju kože; Povećava elastičnost vaskularnog zida; Niži krvni pritisak, niži krvni holesterol, niži šećer u krvi; Pomaže poboljšati metabolizam.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan prah od ne-gmo zrna za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cene žitarica u zalihama na zalihama online iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan prah za zrna koji nisu gmo za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača različitih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaja konkurentne cijene žitarica u zrnu na zalihama online iz naše tvornice.