Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Sirovina praška za pečenje bez zrna je kroz pečenje na niskim temperaturama i direktno brušenje kako bi se smanjio gubitak ishrane. Prašak za pečenje zrna postaje idealan proizvod za zamjenu obroka i gubitak težine zbog uravnotežene prehrane, praktičnog i bez nuspojava.
To je svestrani agens za uzgoj koji se koristi za pečenje kolača, kolača, kolača i pudinga. Sadrži esencijalni sastojak za pečenje koji se može koristiti u svim standardnim i glutenskim receptima.
Kada se navlaži, oslobađa ugljen-dioksid, što dovodi do porasta pečene robe. Prašak za pečenje bez žitarica je sredstvo za brzo pečenje kruha, peciva, kolača i drugih recepta za pečenje bez kvasca. Nema dodatak od aluminijuma i nema gorak ukus.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan bez-gmo prah za pečenje zrna za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cene Grain Free Baking Powder na lageru online iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan prašak za pecivo bez gmo materijala za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača različitih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaja konkurentne cijene bulk zrna besplatni prašak za pecivo na skladištu online iz naše tvornice.