Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Sirovina efektivnog funkcionalnog praška za pecivo je kroz pečenje pri niskim temperaturama i direktno brušenje kako bi se smanjio gubitak ishrane. Efikasan funkcionalni prašak za pecivo postaje idealan proizvod za zamjenu obroka i gubitak težine zbog uravnotežene ishrane, praktičnog i bez nuspojava.
Kao efektivni proizvodi, prašak za pecivo je suvo hemijsko sredstvo za uklanjanje, mešavina karbonata ili bikarbonata i slabe kiseline. Koristi se za povećanje volumena i olakšava teksturu pečenih proizvoda. Prašak za pečenje funkcioniše tako što oslobađa gas ugljen dioksida u testo ili testo kroz reakciju kiselo-bazične, uzrokujući širenje mehurića u vlažnoj mešavini i time ostavljanje smeše.
Budući da prašak za pecivo kombinuje i kiselinu i bazu, eliminiše potrebu za sastojcima kao što su mlaćenica ili kisela krema za aktiviranje natrijum bikarbonata, dozvoljavajući mlijeku ili čak vodi da izazove reakciju.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetne ne-gmo efektivne proizvode za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cijene bulk efektivnih proizvoda na lageru online iz naše tvornice.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i prodaje kvalitetne ne-gmo efektivne proizvode za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača različitih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaja konkurentne cijene rasutih proizvoda na zalihi online iz naše tvornice.