Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Тел: + 86-029-88606113 Фак: + 86-029-88606113 Мобилни: + 86-18220579131 Е-маил: сиектрацт@гмаил.цом 1399898635@кк.цом Адд: Крст Зхангба и јужно од Таибаи друмског, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Vruća linija za servis
+86-029-88606113
Prašak za pečenje je takođe poznat kao prah za zamenu obroka. Naš prah za zamjenu obroka koristi prirodno zrno i voće i povrće bez zagađenja kao materijal. Izvorni ukus žitarica i voća i povrća se drži najdalje kroz tehnologiju pečenja niskih temperatura. Zamjenski prah za žitarice i voće i povrće postaje idealan proizvod za zdravu težinu zbog praktične i uravnotežene prehrane .
Prašak za pecivo je kompozitni aditiv koji se uglavnom koristi za proizvodnju testenina i puhaće hrane. Prašak za pecivo sadrži mnoge supstance, a glavne komponente su natrijum-hidrogenkarbonat i vinska kiselina.
Obično je to spoj karbonata i čvrste kiseline. Kada je karbonat u kontaktu sa vodom i kiselinom, on se razdvaja na nekoliko supstanci. Tokom ovog procesa oslobađa se ugljen-dioksid, ali ne proizvodi aromatične supstance. Zbog toga ukus proizvoda neće biti pogođen.
Ozbiljna pažnja na sadržaj aluminijuma u prašku za pecivo, aluminijum koji se nalazi u hrani premašuje nacionalni standard i nanosi štetu ljudskom telu. Kemijski prašak za pecivo je kemijski fluffing agent, obično se odnosi na soda za pečenje (natrij bikarbonat), smrdljivi prah (amonijum bikarbonat), alum (kalijum sulfat kalij ili kalijum sulfat sulfata, SAS), prašak za pecivo, itd.
Budući da je prašak za pečenje jednostavan za skladištenje i lako se kontrolira, postao je najčešće korišteni agens za parenje, a većina West Pointa koristi prašak za pečenje.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan prašak za pečenje koji nije gmo za prodaju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih prirodnih biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaju konkurentne cene praška za pečenje na veliko na lageru iz naše fabrike.
Sa bogatim iskustvom i širokom ekspertizom, SAIYANG proizvodi i isporučuje kvalitetan prah za pečenje bez gmo materijala. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača raznih naatural biljnih ekstrakta, sada smo dobrodošli da kupite ili veleprodaja konkurentne cijene prašak za pečenje na veliko on-line iz naše tvornice.